Serpme Ağ El Örgüsü

Serpme Ağ El Örgüsü

Serpme ağ el örgüsü için 9 numaralı ip kullanılır. Yani iplik yapısı kopmayacak kadar kalın olması gerekmektedir.

Göz büyüklüğü ağın her tarafında eşit değildir. Yani kenardaki ve ortadaki göz aralığı birbirinden farklıdır. Kenar kısımları 14 mm iken, orta kısımdaki göz aralığı 16 mm’yi bulur.

Serpme ağ el örgüsü 14 metrelik bir kare alana sahiptir. Ağın boy yüksekliği yaklaşık olarak 3,20 metreyi bulur. Çapı ise 4,50 metredir. Oldukça pratik bir kullanıma sahiptir. Denizler ve göller başta olmak üzere birçok sulak alanda kullanılır. El örgüsü bir ağ ismini aldığı için tamamen el yapımı bir özellik sergiler.

Kaliteli Serpme Ağ El Örgüsü

Serpme ağ el örgüsü kaliteli bir oluşum sergiler. Zamanla çok kullanımdan kaynaklı genel yapısında bozulma olmaz. Tamamı el yapımı olduğu için kalitesi daha çok ön plana çıkar. Ağı alırken el halat atma ipi de yanında verilir. 14 metre kadar olan bu ağlar eşit göz aralıkları ile satışa konur.

Ağ alanında El örgüsü serpme fiyatları kilosuna göre değişir. Kilo olarak da 5, 6, 7 ve üzeri olacak şekilde geniş bir dağılım söz konusudur. İhtiyaçlar göz önünde tutularak istenilen serpme ağa ulaşılır. Bu ağlar oldukça büyük ve geniş bir kapasiteye sahip oldukları için balıkçılar tarafından daha çok tercih edilir.

Kullanışlı Serpme Ağlar

Serpme ağ el örgüsü kaliteli ve kullanışlı olması ile ön plana çıkar. Hem sığ hem de derin olan denizlerde rahatlıkla kullanılır. Su içinde rengini kaybetme ya da tahriş olma durumu yaşamaz. Bu da ağın uzun süre kullanımını arttırır. Özellikle uzun süre denizde kalacak olan balıkçılar için tercih edilir.

Serpme ağ fiyatları da ağın kalitesi ve kullanışlı olmasının yanında oldukça uygundur. Serpme ağlar denizlerde aynı frekansla açılıp genişler.

İç içe geçme durumu yaşanmaz. Serpme balık ağı ile balık tutmak daha pratik ve rahat bir işleve dönüşür. Hem balıkçılar hem de balık tutmayı sevenler tarafından rahatlıkla kullanıma elverişlidir.

Diğer serpme ağ çeşitleri için sayfamızı inceleyiniz. Serpme Ağ fiyatları. Misina  Serpme Ağ.

07.01.2022
610